Jo 16. kertaa järjestettävässä Kulkulupa-tapahtumassa on mukana yli 40 kohdetta. Taiteilijoiden työhuoneilla voi tutustua paikalliseen taiteilijakuntaan ja eri tapoihin tehdä taidetta. Mukana on muun muassa maalareita, graafikoita ja veistäjiä. Työhuonekeskittymien lisäksi mukana on myös yksittäisiä ateljeita Turussa ja lähiseudulla. Kulkulupa-kohteet ovat avoinna yleisölle 8.–9.9.2018 klo 12–17.

Viikonlopun aikana järjestetään myös mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtumaviikko alkaa jo maanantaina 3.9., kun Turun pääkirjaston Studio-tilassa on Taiteelle koti - Konst för hemmet -luentoa. Aiheena on kuinka antaa taiteelle koti. Tapahtuma Facebookissa.

Työhuoneilla voi osallistua erilaisiin työpajoihin tai vaikkapa muotokuvauttaa oman lemmikkinsä. Lisäksi viikonlopun aikana yleisölle järjestetään neljä opastettua työhuonekierrosta. Kierrokset ovat yleisölle maksuttomia, mutta niille täytyy ilmoittautua etukäteen. Osa ohjelmasta on maksullista, tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä.

Kiertämällä kohteita voi osallistua tuttuun tapaan taideaiheisten palkintojen arvontaan. Kerää Kulkulupa-passiisi viisi leimaa ja olet mukana arvonnassa! Lista palkinnoista ja niiden lahjoittajista on nähtävissä Kulkuluvan nettisivuilla. 

Kaikille avoin Kulkuluvan päättötilaisuus järjestetään Turun taidelainaamossa sunnuntaina 4.9. klo 18–20. Tervetuloa!

Kulkulupa-tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen Turun toimipisteen kanssa.