Kulkulupa kutsuu tutustumaan taiteen tekemiseen ja paikalliseen taiteilijakuntaan. Tapahtuman aikana myös yleisö pääsee osallistumaan, kun työhuoneilla voi esimerkiksi piipahtaa erilaisissa työpajoissa tai vaikkapa valokuvauttaa itsensä lemmikkinsä kanssa. 38661926 1061480517346187 2235724610089779200 n

Taiteilijoiden työhuoneille järjestetään neljä opastettua kierrosta seuraavasti:

Lauantai 8.9. 
klo 13 Pääskyvuoren työhuoneet (opastus suomeksi, kokoontuminen Jöötti ry:n pronssivalimon edessä)
klo 15 Barkerin ateljeet (opastus ruotsiksi, kokoontuminen M-rapun edessä). 

Sunnuntai 9.9. 
klo 13 Barkerin ateljeet (opastus suomeksi, kokoontuminen I-rapun edessä) 
klo 15 Logomon ateljeet (opastus ruotsiksi, kokoontuminen MOVE-päädyn edessä)

Opastetut kierrokset ovat yleisölle maksuttomia, mutta niille tulee ilmoittautua etukäteen täällä.

Tuttuun tapaan keräämällä viisi merkintää Kulkulupa-passiin voi osallistua taideaiheisten palkintojen arvontaan. Passeja on saatavilla jokaisesta kohteesta.

Kulkuluvan kaikille avoimet päättäjäiset järjestetään Turun Taidelainaamolla (Vanha Suurtori 5, Turku) sunnuntaina 9.9. klo 18–20. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viikonlopun ohjelma on nähtävissä täällä

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jo 16. kertaa järjestettävässä Kulkulupa-tapahtumassa on mukana yli 40 kohdetta. Taiteilijoiden työhuoneilla voi tutustua paikalliseen taiteilijakuntaan ja eri tapoihin tehdä taidetta. Mukana on muun muassa maalareita, graafikoita ja veistäjiä. Työhuonekeskittymien lisäksi mukana on myös yksittäisiä ateljeita Turussa ja lähiseudulla. Kulkulupa-kohteet ovat avoinna yleisölle 8.–9.9.2018 klo 12–17.

Viikonlopun aikana järjestetään myös mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtumaviikko alkaa jo maanantaina 3.9., kun Turun pääkirjaston Studio-tilassa on Taiteelle koti - Konst för hemmet -luentoa. Aiheena on kuinka antaa taiteelle koti. Tapahtuma Facebookissa.

Työhuoneilla voi osallistua erilaisiin työpajoihin tai vaikkapa muotokuvauttaa oman lemmikkinsä. Lisäksi viikonlopun aikana yleisölle järjestetään neljä opastettua työhuonekierrosta. Kierrokset ovat yleisölle maksuttomia, mutta niille täytyy ilmoittautua etukäteen. Osa ohjelmasta on maksullista, tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä.

Kiertämällä kohteita voi osallistua tuttuun tapaan taideaiheisten palkintojen arvontaan. Kerää Kulkulupa-passiisi viisi leimaa ja olet mukana arvonnassa! Lista palkinnoista ja niiden lahjoittajista on nähtävissä Kulkuluvan nettisivuilla. 

Kaikille avoin Kulkuluvan päättötilaisuus järjestetään Turun taidelainaamossa sunnuntaina 4.9. klo 18–20. Tervetuloa!

Kulkulupa-tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen Turun toimipisteen kanssa.