Minna Maija Lappalainen

Barkerin ateljeet, Raunistulantie 25, Turku. M-rappu, 3 krs. Graafikoiden alakerrassa, sisäänkäynti kierreportaita rakennuksen kaupungin puoleisesta päädystä. Bussit 14, 15. HUOM! Autolla kulku alueelle Raunistulantien kautta.

Myytävänä ja katsottavana maalauksia, piirustuksia, sokeritärkkiteoksia, kortteja ja koruja. 
Vegaaninen kahvila. 

Turun piirustuskoulusta valmistunut Minna Maija Lappalainen tekee pastellimaalauksia, tilateoksia sekä yhteisö­- ja ympäristötaidetta. Turun Vuorelan koulun käytävällä on hänen valoteoksensa ”Kimpsut ja kampsut” ja koulun aulassa vaatteista sokeritärkätty veistosryhmä ”Auringonpilkut”. Osana kulttuuripääkaupunkihanketta Lappalainen toteutti yhdessä Kati Immosen kanssa Box-­teokset Turun keskustan sähkökaappeihin ja vuonna 2013 toiminnallisen Aistipuutarhan Kotikunnaan hoiva-­ ja asuinkotiin.

Lappalainen on toiminut myös läänintaiteilijana ja taidekentän yhdistysaktiivina. Hän on ajanut mm. prosenttiperiaatetta Turun kaupungin rakennushankkeisiin, toiminut koordinaattorina TYKS:in T-sairaalan taidehankinnoissa ja organisoinut yhteisöllistä Taf taf -hanketta Senegalissa.

 www.minnamaijalappalainen.com