Taiteilija – ilmoittautuminen Kulkulupaan

Kulkulupa 2017 avaa yleisölle taiteilijoiden työhuoneet jo viidennentoista kerran. Kulkulupa kutsuu kävijöitä kurkistamaan taiteilijan työhön ja rohkaisee taiteen ostamiseen myös suoraan työhuoneilta. Tapahtuma järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna la 2.9. ja su 3.9. klo 12–17. Kulkulupaan ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 11.6.2017.

Tänä vuonna mukaan voi ilmoittautua sähköisesti, sähköpostitse tai postitse. Ilmoittautuminen on sitova, mutta joustava. Vain ammattikuvataiteilijat voivat osallistua tapahtumaan.

Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/BPivTzUDlFjzTGeh1. HUOM! Mikäli ilmoittaudut sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta, lähetä teoskuvat erikseen sähköpostitse osoitteeseen kulkulupa2013(at)gmail.com.

Voit ilmoittautua tapahtumaan myös ladattavalla lomakkeella (ilmoittautumislomake pdf) (ilmoittautumislomake docx). Palauta täytetty lomake määräaikaan mennessä sähköpostitse kulkulupa2013(at)gmail.com tai postitse osoitteeseen Turun Taiteilijaseura, Kaskenkatu 1, 20700 Turku. Merkitse kuoren päälle ”Kulkulupa”.

Huom! Mikäli ilmoittautumistasi ei kuitata vastaanotetuksi viikon sisällä lähettämisestä, olethan yhteydessä ja varmistat ilmoittautumisen tulleen perille!

OHJELMA. Ohjelmatiedot tulee lähettää ilmoittautumisen yhteydessä. Työhuoneilla järjestettävien yleisölle avoimien työpajojen materiaalikustannuksia korvataan maksimissaan 30 euroon asti per taiteilija.

Kulkuluvassa 2017 kiinnitetään huomiota myös teosmyyntiin. Tähän liittyen kannattaa miettiä, millaisia näyttelykokonaisuuksia työhuoneille ja niiden käytäviin, gallerioihin tai takahuoneisiin voisi pystyttää tapahtuman ajaksi? Millainen ohjelma innostaisi yleisöä liikkeelle?

Esite ohjelmatietoineen lähetetään heinäkuun lopussa, jotta se ehtii jakoon Taiteiden yönä. Myöhemmin ilmoitettu ohjelma työhuoneilla ja muissa kohteissa julkaistaan vain nettisivuilla ja Facebookissa.

Tiedotus ja  markkinointi. Päävastuu tapahtuman tiedotuksesta ja markkinoinnista on Turun Taiteilijaseuralla. On kuitenkin ensisijaisen tärkeää, että kaikki Kulkulupaan osallistuvat tiedottavat tapahtumasta verkostoilleen. Kulkuluvan kotisivua kulkulupa.net saa vapaasti linkittää omille nettisivuilleen. Lisäksi voit kutsua kavereitasi tykkäämään Kulkuluvan Facebook-sivusta.

Kulkulupa 2017 -tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry.

Lisäinfoa tapahtumasta täällä (pdf).

Lisätiedot:
Turun Taiteilijaseura ry
kulkulupa2013(at)gmail.com
p. 045 896 2918/Riina Kotilainen

 

ilmoittautumislomake pdf (PDF)täällä (PDF)