Kristiina Saloluoma

Ateljee Kylmäpihlaja, Taiteilijatalo Fimbul, Talvitie, Pääskyvuoren kasarmialue

Kasarmin portilta johtaa kaksi tietä työhuoneille, matkaa noin puoli kilometriä. Autolla pääsee perille. Bussit 12, 32, 42.

OHJELMA

Kulkulupa-tapahtumassa pääsee kurkistamaan puolivalmiiden töiden etenemistä ja tervehtimään taiteilijaa. Myynnissä on taideteosten lisäksi myös värikkäitä, kasvavan virkkuuinnostuksen tuloksena syntyneitä hattuja. Tosin taiteen sekä hattujen myyminen tapahtuu vain siitä erityisesti kiinnostuneille. Paikalle uskaltaa yhä tulla ilman taiteen ostoaikeita ja nauttimaan ateljeetunnelmasta.

Ateljee Kylmäpihlajan pääasiallinen tarkoitus Kulkulupa-tapahtumassa  on entiseen tapaan lähinnä taideaiheisten keskustelujen herättäminen ja vuorovaikutusmahdollisuus kuvataiteilijan ja taideyleisön välillä sekä luoda mahdollisuus kurkistaa sisälle ateljeen sydämeen. Voit käydessäsi kokeilla myös mallista piirtämistä. Olet sydämellisesti tervetullut paikalle!

ESITTELY

Kristiina Saloluoma on monitekniikkainen kuvataiteilija, joka on osallistunut Kulkulupa-tapahtumiin valmistuttuaan kuvataiteilijaksi lähes joka vuosi. Tämänhetkinen, Kulkuluvassa 2017 esiteltävissä oleva taideprojekti, on yhä pääasiassa vuonna 2014 alkunsa saanut kiertävä muotokuvanäyttely: Through the Eyes of a Dreamer (tai kirjastotiloissa ”Kasvoin Kirjastossa”).

kristiinasaloluoma.weebly.com