Taiteilija -ilmoittautuminen Kulkulupaan

Kulkulupa 2018 avaa yleisölle taiteilijoiden työhuoneet jo 16. kertaa. Kulkulupa kutsuu kävijöitä kurkistamaan taiteilijan työhön ja rohkaisee taiteen ostamiseen suoraan työhuoneilta. Tapahtuma järjestetään la 8.9. ja su 9.9. klo 12–17.

Kulkulupaan ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 10.6.2018. Tapahtumaan voi ilmoittautua sähköisesti tai paperisella lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova, mutta joustava. Vain ammattikuvataiteilijat voivat osallistua tapahtumaan.

Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/TnEo2uMXaS890cD32.

Voit ilmoittautua tapahtumaan myös lomakkeella, jonka voit ladata täällä. Palauta täytetty lomake määräaikaan mennessä sähköpostitse osoitteeseen kulkulupa(at)turuntaiteilijaseura.fi tai postitse osoitteeseen Turun Taiteilijaseura, Kaskenkatu 1, 20700 Turku. Merkitse kuoren päälle ”Kulkulupa”.

Ohjelma. Ohjelmatiedot lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjelmatietoja voidaan tarvittaessa muokata ja täydentää. Työhuoneilla järjestettävien yleisölle avoimien työpajojen materiaalikustannuksia korvataan kuitteja vastaan maksimissaan 30 euroon asti per taiteilija. Ohjeet kuittien toimittamiseen lähetetään lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa kiinnitetään tuttuun tapaan huomiota teosmyyntiin. Tähän liittyen kannattaa miettiä, millaisia näyttelykokonaisuuksia työhuoneille ja niiden käytäviin voisi pystyttää tapahtuman ajaksi? Millainen ohjelma innostaisi yleisöä liikkeelle?

Tiedotus ja markkinointi.  Vuonna 2018 tapahtuman markkinointi siirtyy sähköiseksi. Esitettä ei enää paineta, vaan kohdetiedot löytyvät tapahtuman nettisivuilta. Päävastuu tapahtuman tiedotuksesta ja markkinoinnista on Turun Taiteilijaseuralla.

Kulkuluvan sisäinen tiedottaminen tapahtuu sähköpostitse. Myös Kulkuluvan kotisivuja ja Facebook-sivuja kannattaa seurata: sinne päivitetään ajankohtaista tietoa sekä yleisölle että taiteilijoille.

Kulkulupa 2018 -tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.

Lisätiedot:
Turun Taiteilijaseura ry
kulkulupa(at)turuntaiteilijaseura.fi
p. 045 896 2918/Riina Kotilainen

 

ilmoittautumislomake pdf (PDF)

Kulkulupa ilmoittautumisinfo tästä (PDF)